Banned
|
Uite cum facem, ca să vezi că am grijă de timpul meu: du-te-n pizda mă-tii, din toate conturile, sau numai din cele care vrei tu.
După ce termini, dacă o să termini vreodată, vino să-mi numeri conturile şi IP-urile, idiotule! Am numai o rugăminte: fă-o tot la fel cum ai făcut-o cu ALS, Halebardu, PK, incompetentule!
No, rămâi cu geniile pe care le susţii, dacă vă strângeţi vreo câteva zeci s-ar putea să faceţi de-o juma de creier.
Aaaa... şi cheamă-l şi pe ALS înapoi, doar vă asemănaţi, şi ar fi păcat să se piardă pe ceva bloguri, un aşa formator de opinie.
Baftă!
PS: pune pe cineva să-ţi traducă.
Uite un pont:
IDIÓT, -OÁTĂ, idioți, -oate, adj., s.m. și f. 1. Adj., s.m. și f. (Persoană) care suferă de idioție; tâmpit, cretin, imbecil. 2. Adj. (Despre manifestări ale ființelor) Care manifestă, care exprimă, care denotă nerozie, stupiditate etc. [Pr.: -di-ot] – Din fr. idiot.
Sursa: DEX '98 | Adăugată de gall | Greșeală de tipar | Permalink
pizdă (pizde), s.f. – Organul genital femeiesc. – Mr. chizdă. Sl., cf. bg. dialectal, slov., ceh., pol. pizda, sb. pižda, rus. pizdá (Miklosich, Slaw. Elem., 35; Cihac, II, 260; Vasmer, II, 355). – Der. pizdi, vb. (a o încurca, a o păți).
Sursa: DER | Adăugată de blaurb | Greșeală de tipar | Permalink
MÁMĂ, mame, s.f. 1. Femeie considerată în raport cu copiii ei, nume pe care i-l dau copiii acestei femei când i se adresează sau când vorbesc despre dânsa; maică, muică, mamaie, mamacă, neneacă. ♢ Mamă eroină = (În trecut) titlu care se acorda femeilor cu cel puțin zece copii în viață. ♢ Loc. adj. de mamă = (despre relații de rudenie) care se află în linie maternă. ♢ Expr. Vai de mama mea (sau a ta, a lui etc.) = vai de mine (sau de tine, de el etc.). (De) mama focului = grozav, strașnic, extraordinar. La mama dracului = foarte departe. De când mama m-a (sau te-a, l-a etc.) făcut = de când sunt (sau ești, este etc.) pe lume; de totdeauna. De (sau pe) când era mama fată (mare) = de foarte multă vreme. (Pop.) A cere cât pe mă-sa = a pretinde un preț exagerat. O mamă de bătaie = o bătaie strașnică. ♦ Femela unui animal în raport cu puii ei. 2. (La voc.) Termen (afectuos) cu care o femeie se adresează copiilor ei sau, p. ext. unei persoane mai tinere. Florico, mamă, să ne scrii!. 3. (În sintagmele) Mamă mare (sau, pop., bătrână, bună) = bunică. Mamă soacră = soacră. 4. Termen de politețe folosit de cineva pentru a vorbi cu (sau despre) o femeie (în vârstă). 5. Compus: mama (sau muma)-pădurii (sau pădurilor) = a) Personaj din mitologia populară, închipuit de obicei ca o bătrână urâtă și rea, care umblă prin păduri, cântând sau bocind, ademenind copii sau chiar mâncând oameni; b) plantă erbacee, parazită, cu tulpina fără frunze, acoperită cu solzi și cu flori purpurii (Lathraea squamaria). 6. Fig. Izvor, cauză. [Var.: (reg.) múmă s.f.] – Lat. mamma.
Sursa: DEX '98 | Adăugată de cata | Greșeală de tipar | Permalink
INCOMPETÉNT, -Ă, incompetenți, -te, adj. Care nu este competent; care nu are dreptul sau căderea de a face ceva; necompetent. ♦ (Despre un organ de stat) Care nu are puterea legală de a judeca, cerceta sau rezolva o anumită problemă. – Din fr. incompétent.
Sursa: DEX '98 | Adăugată de valeriu | Greșeală de tipar | Permalink
CRÉIER, creieri, s.m. 1. Partea cea mai importantă a sistemului nervos central la animale, organ al gândirii și al conștiinței la om, situat în cutia craniană și compus din trunchiul cerebral, creierul mic și emisferele cerebrale. ♢ Creierul mic = parte a creierului situată in regiunea posterioară și inferioară a craniului; cerebel. Creierul mare = parte a creierului situată în regiunea anterioară și superioară a craniului. 2. Fig. Minte, inteligență, judecată. ♦ Element care organizează și conduce o acțiune. 3. (În expr.) Creierii (sau creierul) munților = locurile cele mai înalte și mai greu accesibile ale munților. [Var.: (înv.) cr�*er s.m.] – Lat. c(e)rebellum.
Sursa: DEX '98 | Adăugată de Zavaidoc | Greșeală de tipar | Permalink
OPÍNIE, opinii, s.f. Părere, judecată, idee. ♦ Opinia publică = părerea publicului într-o anumită chestiune. ♢ Expr. A face opinie separată = a susține în mod ferm o părere deosebită de cea a majorității; a nu se alătura părerii majorității. [Var.: (înv.) opiniúne s.f.] – Din lat. opinio, -onis, fr. opinion.
Sursa: DEX '98 | Adăugată de oprocopiuc | Greșeală de tipar | Permalink
TIMP s. 1. vreme. (~ul trece pe nesimțite.) 2. v. perioadă. 3. v. răstimp. 4. v. ani. 5. v. curs. 6. v. durată. 7. răstimp, (Transilv.) scopot. (În acest ~, el era plecat la cumpărături.) 8. (FIZ.) timp de înjumătățire = perioadă de înjumătățire. 9. v. sezon. 10. v. vreme. 11. v. moment. 12. v. dată. 13. v. răgaz. 14. v. vremuri. 15. (TEHN.) fază. (Motor cu 4 ~.) 16. (MUZ.) bătaie. (La primul ~ ...) 17. (MET.) vreme, (reg.) veac. (~ frumos.)
Poftim, acum paranoicul îmi scrie în privat!!
Fir-ar mama lor a dracu, ăştia-s ca hidrogenul!! Mama ei de viaţă!
PS: unde tocmai ce-am recitit în diagonală: niciodată, da'niciodată nu am fost prietena idioţilor, şi asta în ciuda personalităţii mele multiple, despre care tu ştii cele mai multe. Acum n-aş putea jura care e mai dureroasă: prietenia sau duşmănia lor?! Offf... dragostea, dragostea lor este cea care te distruge cu adevărat. 
Last edited by Dragomara : 20 May 2010 at 23:04.
|