View Single Post
Old 20 May 2010, 18:31   #2110
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Thumbs down

Originally Posted by StefanDo:
acum numele nu e decat in citatul tau

si ce Ipu mai demult chiar e adevarat: in momentul in care ai conturi peste tot, e cam greu sa nu+ti afle lumea detaliile personale

avertismentul de mai sus ramane in vigoare
Uite cum facem: spune-mi când ai timp şi citim împreună Regulamentul CineMagia, Netiquette şi fişa postului TĂU, o putem face sub formă de (video)conferinţă şi eventual pot participa şi ceilalţi neştiutori de pe acest site. Ce zici?!

Personal consider că tu eşti singurul vinovat de situaţia asta, ca de majoritatea situaţiilor conflictuale de pe CineMagia, pentru că ai permis şi susţinut (din umbră) disensiunile.

Nu ştiam că site-ul ăsta este despre conturile mele şi activitatea mea pe Net, no ca să nu mai căutaţi în p.m.v mai am unele şi la bancă, ce-ar fi să-mi trimeţi nişte bani pentru timpul pe care mă obligaţi să-l pierd cu voi?!

Probabil că trebuie ceva mai mult decât alfabetul pentru a reţine şi posta şi ce-am scris/ uploadat pe-acolo, asta dacă nu o fi devenit tot Internetul, fără să fi aflat încă, numele şi adresa mea?! Mai e şi varianta asta, s-ar putea să mă fi transformat dracului şi io să n-am habar!

Aaa... şi vroiam să-ţi spun că m-am săturat dracului să toooot te trag de mânecă şi să-ţi spun de 15 ori pe zi ceea ce-ar fi tb. să fi făcut singur; io ştiu că e plăcut să fii băgat în seamă , însă te rog frumos caută pe cineva care te apreciază, şi eventual şi suportă, şi care chiar nu are ce face! Sau poate că jobul ăsta te depăşeşte sau nu-ţi face plăcere, asta chiar înţeleg; ceea ce nu pricep în ruptul capului e de ce trebuie eu să-ţi suport... cum să le spun... offf... indiferenţa, rarele decizii luate - şi de obicei greşite şi alea - reaua-voinţă etc!? De ce?! Nu mă interesează să mă placi, deci nu am ce interese tembele urmări, nu te plac, ba mai mult cu trecerea timpului m-am convins că proasta impresie inţială a fost corectă, o singură pretenţie am: fă-ţi domnule dragă, treaba! Nu o faci pentru mine, că eu nu am niciun folos nici de la site, nici de la tine, ci o faci doar pentru tine, şi pentru restul user-ilor care-n timpul sandalurilor ăstora ar fi putut vedea zeci de filme.

No, acum depinde şi de interesele pe care le ai tu. Cuvântul care-mi vine-n minte este "trafic" . Din păcate nu asta urmăresc eu aici: vreau doar să fiu lăsată-n pace, nu mă interesează să socializez şi să cunosc paranoici şi psihopaţi pe Internet, după cum am mai spus de mii de ori: îmi ajung cei din viaţa reală.

Concluzie: Evident eu acum am vorbit iar doar cu monitorul.
Ce pierdere de timp, frate, de pierdere de timp!

PS: că uitam: interesant cum mi-ai şters valoarea şi culoarea pe care-o dădusem fontului în penultima postare, ai editat-o şi pe-a , iar ceea citasem eu ai lăsat intact, evident asta era dovadă de bună-voinţă şi de job bine-făcut. Acum te rog să mă scuzi pentru "nedumerire".

Last edited by Dragomara : 20 May 2010 at 18:40.
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif