Originally Posted by Ipu:
Alo, hingherii!
Și acum, tot eu am „provocat”?
Rog administrația să-i interzică numitei , domiciliată în municipiul , județul , care m-a insultat nu mai departe de ieri și care nu mi-a prezentat scuze, să mi se mai adreseze în orice fel. Dacă nu mi se garantează dreptul de a citi în liniște forumul acesta, la care contribui și eu, mă văd obligat să întreprind, cu ocazia proximei sosiri în România, demersurile legale împotriva acestei hărțuiri repetate.
|
Ştefane tu citeşti ce se scrie pe-aici?! La cum reacţionezi înclin să cred că tu chiar îl încurajezi!
(sinceră să fiu nu m-ar mira deloc ca tu postezi din contul ăla; altminteri chiar nu-mi explic indiferenţa (a se citi
nesimţirea) asta.

)
De ce când e permisă postarea numelor şi datelor personale ale user-ilor pe forum?!
Trebuie să vin să-ţi reclam fiecare postare, fiecare cuvânt în parte, dă-o dracului de treabă?!
PS: sper că acum ai văzut, incompetentule!
PS1: când o să am timp o să-ţi explic şi fiecare cuvând în parte, eventual am să-ţi traduc Regulamentul CineMagia.

PS2: ţine-o tot aşa şi bancul ăla va deveni realitate, o realitate cu care o să mergi de coadă, asta dacă ştii zicala.

PS3: că tot mă ţin să-ţi spun: apreciez că-i permiţi lui Halebardul să posteze liniştit.