View Single Post
Old 20 May 2010, 17:16   #2108
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Thumbs down

Originally Posted by Ipu:
Alo, hingherii!
Și acum, tot eu am „provocat”?
Rog administrația să-i interzică numitei , domiciliată în municipiul , județul , care m-a insultat nu mai departe de ieri și care nu mi-a prezentat scuze, să mi se mai adreseze în orice fel. Dacă nu mi se garantează dreptul de a citi în liniște forumul acesta, la care contribui și eu, mă văd obligat să întreprind, cu ocazia proximei sosiri în România, demersurile legale împotriva acestei hărțuiri repetate.

Ştefane tu citeşti ce se scrie pe-aici?! La cum reacţionezi înclin să cred că tu chiar îl încurajezi!
(sinceră să fiu nu m-ar mira deloc ca tu postezi din contul ăla; altminteri chiar nu-mi explic indiferenţa (a se citi nesimţirea) asta. )

De ce când e permisă postarea numelor şi datelor personale ale user-ilor pe forum?!

Trebuie să vin să-ţi reclam fiecare postare, fiecare cuvânt în parte, dă-o dracului de treabă?!

PS: sper că acum ai văzut, incompetentule!
PS1: când o să am timp o să-ţi explic şi fiecare cuvând în parte, eventual am să-ţi traduc Regulamentul CineMagia.
PS2: ţine-o tot aşa şi bancul ăla va deveni realitate, o realitate cu care o să mergi de coadă, asta dacă ştii zicala.
PS3: că tot mă ţin să-ţi spun: apreciez că-i permiţi lui Halebardul să posteze liniştit.

Last edited by Dragomara : 20 May 2010 at 18:34.
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif