View Single Post
Old 20 May 2010, 11:46   #2103
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Thumbs down

Foarte pe scurt, asta unde detest să-mi pierd timpul cu oameni care nu înţeleg indiferent de limba şi tonul cu care le vorbeşti:

- nu sunt pentru insulte, însă dacă nu înţelegi de vorbă bună, nici măcar Dumnezeu nu mă obligă să-mi tocesc nervii şi timpul cu tine în fiecare zi explicându-ţi acleaşi lucru, 7 zile din 7 ale săptămânii, deci dacă aş şti că pricepi măcar a 10% din "du-te-n pizda mă-tii" ţi-aş spune-o zilnic, până s-ar atinge şi procentul lipsă,

- nu mă interesează cine şi de ce, şi cum mama dracului de exişti, însă aş aprecia enorm dacă sentimentul ar fi reciproc,

- nu dau 2 bani pe oamenii ale căror principii şi credinţe religioase se schimbă de la o postare la alta, nici nu mă interesează de ce, şi nici cine le-a tulburat mintea şi sufletul în copilărie, însă aş aprecia enorm dacă sentimentul ar fi reciproc,

- dacă prin absurd aş vrea să-ţi dau un sfat - dar cum nu am cui - nu am să o fac, aş spune doar atât:

--- fă-ţi de urgenţă o programare la psihiatru,
--- spovedeşte-te unui preot,
--- încearcă să eviţi folosirea Internetului pentru tot restul vieţii tale,
--- găseşte-ţi un hobby pe măsura inteligenţei şi timpului tău liber, cel care se pare să tindă spre infinit.

Last edited by Dragomara : 20 May 2010 at 11:51.
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif