View Single Post
Old 20 May 2010, 08:38   #140
abureala
Guru

abureala

copila, am fost de 2 ori in viata mea in vama, asta insumand cam 5 ore. cat trebuia sa stau ca sa`l consider "experiment" ? Eu imi fac vacantele la hotel, incerc sa vad cat mai multe locuri interesante, stiu mereu cat am in buzunar sa nu ma trezesc ca fac cheta sa ajung acasa. Asta sunt eu, si daca nu ma conformez unui anumit stil de viata, inseamna ca sunt superficial ?

Daca citeai mai atenta, ai fi observat ca "nu am fugit" de ea, ea a incheiat totul pe baza "nepotrivirii de caracter" iar eu am fost de acord. Eu cu ea aveam o relatie, nu cu prietenii ei, carora le`am dat sanse, am iesit impreuna, timp in care nu s`a legat mare lucru. Mai putin cu un tip care incerca sa ma prosteasca sa "ma bag" la amway

Am prieteni ce apartin diferitor "culturi muzicale", ma simt bine cu ei cand iesim, am ce discuta cu ei.
" (nu sustin ca era sau nu ceva de ei, vb mai mult de ce atitudine mi se pare ca ai avut)." Apreciez formularea pe care ai ales`o, mai ales intr`un forum in care toti stau in spatele unui avatar si al unui citat "dăştept" si judeca
abureala is offline   Reply With Quote sendpm.gif