Apropo de ce ziceau Abureala si Hera, n-as incadra duda cu vama si 'boemia' mancatorilor de alge la vicii, ci la stil de viata nepotrivit pentru mine. In urma cu vreo 6 ani iesisem dintr-o relatie foarte serioasa, cea mai serioasa, la nici 28 de ani. Nu am cazut in patima betiei, cel putin nu exagerat, ca o bere ca tot masculul la meci, vorba aia

, de droguri nu s-a pus niciodata problema, nici macar usoare sau 'energizante' - pur si simplu am dat iama-n pustoaice de 19 ani, studente. Una dintre ele, primul an la filozofie, parea perfecta. Pana cand a-nceput sa abereze despre Vama, despre atmosfera aia, i-am cunoscut prietenele si prietenii si mi-am futut creierii intr-o seara la o bomba ascultand folk amator live. Noua ani n-ar fi trebuit sa fie o diferenta prea mare, dar in situatia respectiva chiar era. Am observat ca un pustan pe la vreo 22 se uita cu jind la ea si m-am fofilat in scurt timp in patul unei colege de 25. A fost ceva firesc, n-a suferit nimeni si s-a petrecut ceea ce trebuia - gasirea pentru fiecare a perechii adecvate.