pai ce sa mai fie la cannes...
pentru ca primesc in bulk tot felul de kkturi de la hbo, iata ce corespondenta citesc pe blogul lui alin ludu dumbrava, probabil un trimis de-al hbo-ului pe acolo....
"Nah ca se facu o saptamana, si a fost, cum zicea Eugen Barbu (ca l-am vazut pupandu-l in k*r pe Ceausescu de dimineata), Saptamana nebunilor!!! Si nebuniilor din ultimele 3 zile, pentru ca am fost la party-uri si soiree-uri si drinky drinky cu les amis, les amis de mes amis, si mes futurs amis, si pas des amis, dar who cares about that? "
"Deci very briefly pentru ca am facut rost de invitatie la Lemmy, documentarul despre Lemmy Kilmister de la Motorhead (de Greg Olliver si Wes Orshovski) final screening tonite, ca tot am fost azi la FNAC si mi-am cumparat March or Die care-mi lipseste la discografie, pentru ca am inceput ziua cu un documentar, cel al lui Ujica, Autobiografia lui Nicolae Ceausescu..."
"Azi a fost cel mai frumos si cel mai cald, deci toti artistii de croazeta au lucrat din greu si noi am profitat si am baut un roze au pavillion, Cotes de Provence, sa spalam cele 3 ore cu Ceausescu dupa care migrena mea a fost amara. Amer a la mer…."
---------
ei, ce ziceti? tare corespondenta! foarte coerenta si foarte la obiect! hai ca e misto la cannes, bautura si cultura, frate!
|