O sa ma leg un pic de femeile de la noi din tara:
Le reprosez ca :
-dupa 30 de ani pierd definitiv lupta cu kilogramele ;dupa 40 de ani si lupta cu estetica este pierduta pentru multe dintre ele.O mica comparatie : o nemtoaica de 20 de ani este mult mai uritica decit o romanca de aceesi virsta .La 40 -50 ani nemtoaica recupereaza puncte nu prin frumusete ci prin ingrjire in timp ce compatrioata noastra cea draguta ajunga ca vai de mama ei.Lipsa banilor ,stresul ,grijile ,mincatul aiurea ,avorturile facute aiurea ,bataile barbatului ,cosmeticele ieftine si proaste ,hainele din Obor - toate conspira impotriva frumusetii naturale a romancelor.
-deschid prea repede picioarele atunci cind este vorba de straini parca ar fi bariere de cale ferata.La inceputul anilor'90 orice turc sau arab facea prapad printre fecioarele noastre.Astazi sunt la moda francezii ,italienii ,olandezii.Daca esti un pirlit zugrav italian ,arati ca tataia de la Buhusi si vii in Romania ai parte de
mai multa ''actiune '' din partea sfioaselor nostre compatrioate decit ai avea in 50 de vieti in patria muma.
-se dau fecioare cinstite dar sunt pline forumurile de mii Hot horny girls in Bucharest .Am avut surpiza (placuta

)sa aflu ca si strada mea se afla pe traseul placerilor trupesti si ca o gramada de tipe care-mi delectau mie ochii atunci cind le priveam pe strada mea erau implicate in industria placerilor.Nu critic ci doar constat .
Le laud pentru ca :
-sunt frumoase si destepte
-sunt bataioase si rezistente la toate mitocaniile masculilor balosi (si Doamne cit de multi sunt )
-sunt muncitoare si ambitiose
-pun suflet in ceea ce fac
-...............