Daca imi permiteti o sa imi spun si eu parerea despre ultimii concurenti ramasi. Intr-adevar unii dintre ei nu aveau sanse sa ajunga asa departe. Sezonul a fost slab din punct de vedere al realului, desi de suspans si actiune nu a dus lipsa.
Acum sa incepem cu concurentii....De precizat, parerile sunt absolut subiective...
Russel Nimeni nu imi poate schimba parerea despre el. Am mai spus-o, nu o mai repet. Nu cred ca poti spune despre un jucator ca are un joc strategic bun din moment ce isi face dusmani, si tradeaza pe fata pentru a merge mai departe. Bine spus ca se ascunde in spatele idolilor de imunitate. Nu va castiga sezonul asta dar parerea mea, nici nu merita sa castige.
Rupert Despre Rupert nu prea am ce spune. Nu mi-a sarit in ochi, nu mi-a atras atentia sezonul asta. Nu cred ca este cel mai bun sezon al lui. Mi-a placut mai mult in Pearl Island. De data asta, a avut prea mare incredere in niste oameni pe care relativ ii cunoastea. Desi stia adevarul a preferat sa ii creada pe aliatii sai, vorbesc despre tradarea lui Russel, cand l-a eliminat pe J.T. Daca va ajunge in finala, are sanse sa castige pentru ca nu a calcat pe nimeni pe coada. A alunecat i sezonul asta si s-a oprit in ultimii 6.
Colby Dezamagitor. De fapt, nici nu stiu ce sa zic, nu stiu de ce il place asa de mult lumea. Intr-adevar Australia nu am vazut, insa in All stars si in sezonul asta nu mi-a lasat o impresie prea buna. Este un concurent slab, in principal in sez 20, este cel mai fals (cand se chinuie el in timpul probelor, si ciudat, tot el iese primul). Este unul dintre concurentii pe care nu ii vedeam in top 6, nici macar la Reunire.
Parvati Nu am prea multe lucruri negative de spus despre ea. Daca vorbiti de strategia de joc josnica, eu o pot compara pe Parvati, ca jucatoare, cu Russel. Diferenta este ca ea are si un joc social acceptabil. A castigat odata datorita "jocului ei josnic" si pana la urma despre asta este vorba. Poate fii un villain convins si sa si castige. Russel nu poate reusi lucrul asta. Aici mentionez inca o data ca imi pare rau de eliminarea lui Danielle, nu pentru ca imi placea, doar pentru ca nu era momentul de a fii eliminata.
Jerri Ca si Colby, a alunecat prin joc. Nu o vedeam asa departe in joc, nu o cunosc decat din All stars unde nu mi-a atras foarte mult atentia. Si nu cred ca va mai ajunge departe in sezonul asta.
Sandra Am lasat-o la final pentru ca este preferata mea. Ea demonstreaza ca in acest joc nu e important sa fii puternic din punct de vedere fizic, mintea este cea mai importanta. Stie cand sa taca, stie cand sa vorbeasca, stie pe cine sa pastreze si pe cine sa elimine. Este un jucator complet, merita sa castige. Sanse nu stiu cate are la juriu dar merita.
P.S: I hate Russel. I love Sandra.
|