View Single Post
Old 11 May 2010, 02:21   #6
buticut
Guru

buticut

E ceva in neregula cu mine fiindca sunt de parere KA Katalin02 merita avertizat? Mie mi se pare ca tu l-ai atacat primul, catalogandu-l drept un consumator de filme blockbuster, doar pentru ca nu i-a placut filmul 'cu efect psihologic' in cauza. Sunt gusturi si gusturi...doar pentru ca un film considerat un 'clasic' sau foarte bun de catre opinia generala nu i-a placut cuiva, nu inseamna ca individul nu e in stare sa aprecieze filmele bune. Nu stiu daca esti in masura sa vorbesti despre gramatica limbii romane, din moment ce tie nu prea iti plac cratimele (culmea, lui Cosmin ii plac) si ocazional mai si inventezi cuvinte (celorlanti). Mai ales daca tu i-ai trimis primul mesaje private jignitoare, in care i te oferi pentru 50 de Euro...nici nu ar trebui sa mai deschizi gura (sa postezi). Ai expus doar jumatate din problema, jumatatea care tie iti este favorabila, evident. Mesajul cu 'explicatiile pentru tip si nevasta' nu mi se pare ofensator, eu nici macar nu l-as fi avertizat pe Cosmin, 'pozele astea' nu sunt relevante, iar Mesajele Private, daca nu sunt spam, nu se pun, doar de aia sunt private.

Imi place ca ii spui ca exista filme si pentru genul lui si ii recomanzi Fast and Furious, un film pe care il ai in lista de favorite .

Last edited by buticut : 11 May 2010 at 02:39.
buticut is offline   Reply With Quote sendpm.gif