citate din cursul de istorie economica de la facultate, din anul II nu ma intereseaza! intre teorie si practica in economie este distanta de la cer la pamant...deasemenea, nu mai putem compara situatia crizei din 29-33 cu situatia crizei actuale.Cel de-al doilea razboi mondial,perioada postbelica cu razboiul rece,planul Marshall,toate astea au schimbat total economia la nivel mondial si ar fi totalmente gresit sa credem ca rezolvam iesirea din criza aceasta cu masuri valabile acum 80 de ani.....
ce ai postat tu Dragomarico,fata, imi baga pe gat cu toptanul la cursuri Radu Vasile acum vreo 20 de ani...Pe vremea aia era lector universitar,intre timp a fost si prim ministru si cred ca s-a convins ca este valabila zicala:teoria ca teoria,dar "praftica"ne omoara...
si inca ceva:daca ai ceva de spus,o idee,orice...dar sa fie creatie proprie,spune-o! nu mai intoxica forumul cu tot felul de citate scoase de pe net ca astea chiar nu intereseaza pe nimeni....
acum dau mesaj pentru pipes: jignirile ieftine au inceput de la tine. si daca ai avea putin simt cavaleresc ti-ai cere scuze.nu eu am jignit prima,ci tu.asta ca sa lamurim cum este cu cei sapte ani de-acasa...in ce priveste tricoul...raman pe pozitie,dar putin in pasa pana la urma,daca tie iti place...e ok!
pentru copila satanista :te inseli si chiar n-am nevoie de sfatul tau,scuze si ti-am spus ca ai un nick ciudat..brrrr..
Last edited by rvn : 10 May 2010 at 16:50.
|