View Single Post
Old 10 May 2010, 16:24   #280
buticut
Guru

buticut

Originally Posted by abureala:
rrs85, un adevarat cinefil. Numai Gladiatorul insumeaza aproape 50 de ore. Pana nu de mult ne intrebam ce ne determina sa vedem un film de "cateva" ori, ce sa mai zic de "cateva zeci" de ori

Eu mai rar caut sa vad acelasi film de mai multe ori, am vazut trilogia POTC de vreo 8 ori doar pentru ca a fost data foarte des la TV si asa s-a nimerit. Exceptie face Sweeney Todd, pe care intentionat si planuit l-am vazut de vreo 7 ori in decurs de 2-3 luni si pe care l-am revazut in urma cu o luna. Inca sunt in stare sa ti-l zic pe de rost aproape la perfectie . Bine, e si genul de film la care descoperi ceva nou cu fiecare re-vizionare.

Dar sa vad acelasi film de 20-30 de ori...nici chiar asa. Revazand acelasi film pierd ocazia de a vedea altele - si asa sunt multe pe care as vrea sa le vad, dar nu apuc. De ex in loc sa vad Gladiatorul de 40 de ori, as putea sa ma uit la el doar de vreo 5 ori si restul "vizionarilor" sa le inlocuiesc cu o parcurgere a filmografiei lui Kubrick, de exemplu. Desigur, conteaza in cat timp ai ajuns la 30 de vizionari, fiindca sa zicem ca in decurs de 3 ani, cu aproximativ o vizionare pe luna a aceluiasi film, problema nu e chiar atat de grava. Dar daca te uiti in fiecare zi la acelasi film...Houstoooon!!

Just so you know, sunt filme cu Johnny Depp pe care nu le-am vazut de mai mult de doua ori (From Hell) .

Originally Posted by mr.lexutzu:
Cred ca ...Inglourious Basterds ... il da la TV de 3-4 ori pe zi si fara sa vreau ma uit mai mereu la el ...

WTF?

Last edited by buticut : 10 May 2010 at 16:28.
buticut is offline   Reply With Quote sendpm.gif