Originally Posted by illotempore2002:
Extraordinar!
Vad ca stii si cum ma cheama, si tu faci parte din gasca de curiosi care stiu totul despre mine, unde stau, cu cine ma culc, in ce pozitii si la ce ma gandesc in timp ce fac asta? Frate, da multi mai sunteti!
Anyway, hai ca nu mai conteaza. Decat daca esti legionar.
|
Nu sunt legionar, deși nu mi-ar fi fost rușine s-o recunosc. Cum m-aș fi putut lepăda de Eliade, Cioran, Noica, Paulescu, Radu Gyr, Vulcănescu, chiar Blaga, după unii? Deplâng numai,
așa cum am mai scris, confiscarea de către niște extremiști autointitulați Noua Dreaptă a unei mișcări care lupta pentru emanciparea proletarilor români și a României ca stat proletar, prin comparație cu marile puteri de ieri și de azi. Legionarii au fost implicați nu numai în „asasinate politice” dar și în organizarea de greve, cum s-a întâmplat de exemplu la Grivița, în '33.
Nu mă interesează cum te cheamă și s-ar putea ca până mâine să și uit. Dar când ai râs de anonimatul meu și mi-ai vorbit murdar, mi-am zis: „Măi, să știi c-o fi vreo Lara sau vreo Dinulescu de-și permite să-i trateze pe toți cu atâta dispreț!”