View Single Post
Old 10 May 2010, 15:32   #28
Ipu
Discipolul Diavolului

Ipu

Originally Posted by ciufuta cea mai tristă:
Originally Posted by Ipu:
Hai sictir, dragă! Sunt legionar pentru că îți atrag atenția în mod amical că nu te prinde să vorbești ca țiganii?!
tocmai tu care faceai gat ca suntem rasisti + "hai sictir"
ps. : ti-a zis-o illo

Nu am nimic cu țiganii. Atâta doar că eu socot că românii trebuie să le dea un exemplu de civilizație, nu să înceapă să se poarte și să vorbească precum ei (țiganii). De fapt, eu nici nu m-am referit la ceea ce crezi tu, adică la etnia țigănească, pe care unii politicieni care se pretind acum campionii democrației propuseseră în anii '90 să-i izolăm în rezervații-ghetou. Eu când zic țigani am în vedere persoanele cu apucături urâte; sensul acesta este și el consemnat în DEX.
Expresia turcească „sictir”, chiar dacă are conotație sexuală în sensul ei etimologic, în limba română a ajuns să însemne pur și simplu „șterge-o!” și apare chiar și în serialul pentru copii Toate pânzele sus!

Originally Posted by illotempore2002:
Chiar asa, ce ai cu tiganii? Si in primul rand cine esti? Esti un neica nimeni si eu nu primesc sfaturi educationale de la un neica nimeni care mai e si legionar sau ce cacat esti. Hai, la revedere.

Ce să spun, oi fi tu, Mihaelo, vreo descendentă de-a lui Polifem și sunt eu un nimeni!
Tasează mizeriile astea în tine (vorba lui Cristi Puiu în Marfa și banii, nu le mai purta prin cutia limbii și nu le mai scuipa pe forum, măcar atunci când vorbești cu Ipu, da? Cu alții, dacă ți se permite, n-ai decât! Fiecare are dreptul să fie umilit, dacă-i face plăcere.