View Single Post
Old 10 May 2010, 11:28   #37
copila_satanista
darkest music addict

copila_satanista

Eu as trage o revolutie zdravana in guvern, sa zboare frumusel toti coruptii si bagatorii de fonduri la buzunar, aia care dorm pe la sedinte ori se cearta toata ziua in loc sa faca adevarate brain-storminguri. Sa se dea sanse tinerilor si celor care sunt cu adevarat dornici sa faca ceva. Sa se dezbrace odata mass-media de interesele care macheaza realitatea politica, folosindu-si puterea si resursele in binele poporului ar putea face multe. Si oamenii de rand ar trebui sa fie mai implicati (inclusiv eu ca si altii am asa o scarba de nici nu ma mai obosesc sa ma tin la curent cu tot ce se intampla si sa ma gandesc la cat de varza e totul). ONG-urile ar trebui bagate deasemenea in seama mult mai serios.
Cat priveste salariile parlamentarilor cat si statutul lor de parlamentari... tare as fi vrut sa fie cumva stabilite in urma performantelor. Sa se masoare cumva activitatea lor, cu cat rezultatele la nivel general sunt mai bune, cu cat tara o duce mai bine cu atat sa li se dea mai mult. Analog in momentul de fatza sa li se dea cat maturatorilor de la colt de strada .

Problema e ca mi-s cam visatoare si de la vorbe la realitate ... ne ducem drq

Last edited by copila_satanista : 10 May 2010 at 11:30.
copila_satanista is offline   Reply With Quote sendpm.gif