View Single Post
Old 10 May 2010, 09:30   #278
MariaMona
Crazy Mama

MariaMona

Cu siguranţă filmul pe care l-am văzut cel mai des este Dirty Dancing.De ce? Era inainte de '89, prindeam un aparat video o data pe an (in adolescenta) si cam aceleasi filme. Multe de actiune - cu Van Damme, Stallone si Bruce Lee si Dirty Dancing. Asa ca ma uitam repetat la ultimele 2. Doar că cele cu Bruce Lee erau mai multe si nu mai stiu pe care le revedeam (depindea si de frate-meu). Iar Dirty Dancing mi-a placut si inca imi place fiindca a fost filmul romantic al adolescentei mele, fiindca imi plac muzica si dansul din film. Şi acum îl revăd cu plăcere din aceleaşi motive. Înainte de '89 sigur l-am văzut de vreo 10 ori, iar apoi de-a lungul anilor, l-am revăzut din când în când, inclusiv acum vreo 2 luni, am avut chef să mă uit la el.

Pe următoarele locuri cu aproximativ 4-6 vizionări sunt: Pulp Fiction, Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch, Meet Joe Black, Good Will Hunting... De ce? Pentru că sunt filmele mele favorite.

Dintre seriale - pe primul loc e Twin Peaks pe care l-am văzut de 5 ori. S-a dat la sârbi mai întâi şi mă uitam o dată noaptea la programul de noapte, apoi după-masă la reluare. Asta a fost de 2 ori fiindcă după un timp l-au reluat. Poate am mai sărit eu nişte episoade, dar în general mă uitam. Şi apoi m-am uitat şi la români o dată.

Alte seriale re-vizionate - Seinfeld, de vreo 2 ori şi Gilmore Girls - o dată la televizor şi a doua oară mi-am luat eu toate seriile şi l-am revăzut.