Originally Posted by rvn:
a sta 8,10 sau 12 ore cu zambetul pe buze si a face fata unor cozi imense formate din oameni care vor sa-si rezolve problemele, nu este tocmai usor ci din contra poate deveni foarte stresant la un moment dat..
|
Si eu sint bugetar, dar chestia asta chiar mi se pare o aberatie. Aici (nu-mi vine sa cred ca o spun) sint de acord cu pipes. 99% dintre functionarii de ghiseu (incepind de la posta si terminind cu gara) se poarta de parca esti sluga lor sau de parca e un inconvenient pentru ei sa le apari in raza vizuala. Zimbet pe buze? Rictus, mai degraba... Pina nu vor intelege respectivii functionari ca sint pusi acolo sa ne serveasca (cu zimbetul pe buze ar fi ideal, dar ne multumim si nu o farima de respect) si nu sa ne priveasca ca pe niste musculite de otzet suparatoare, lucrurile vor ramine la fel. S-apoi sa te fereasca sfintul sa ai cu adevarat nevoie de ei...
Ah, si inca o chestie... Ati mai intilnit situatii in care exista 3 sau 4 ghisee dar functioneaza doar 1? Ca tot s-a adus in discutie coada kilometrica... Iar 3-4 functionarase stau intr-un colt si isi savureaza cafelutza...