Thread: Survivor
View Single Post
Old 09 May 2010, 17:11   #216
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
Am vazut azi ultimele doua episoade si mi s-au parut geniale. mi-a parut super rau de amanda, dar nu prea a avut ce sa faca. era nasol sa nu-i dea indiciul lui danielle, dar eu una l-as fi deschis si l-as fi citit.
Oricum a dovedit inca o data ca e cu ochii acolo unde trebuie, spre deosebire de Colby care era de pe alta planeta.

Ultimul episod a fost iar genial, in prinul rand pentru ca a iesit Candice (care m-a enervat la faza cu amanda), si apoi pentru ca Russell a scos-o pe Danielle. Culmea e ca de fapt strategic ar fi trebuit sa o scoata pe Parvarti pentru ca Danielle acceptase sa-i faca jocul adica sa nu-i spuna lui Parvarti de discutia cu Russell. Dar na, l-a vrajit si pe el Parvarti. Oricum mie clar imi placea mult mai putin de Danielle asa ca m-am bucurat ca a iesit.
Plus ca a iesit pe prostia ei ca daca la tribal council nu dadea in sus si jos cu mirifica ei alianta, poate mai avea o sansa...

Oricum pentru mine Russell e clar cel mai bun jucator ever, si mi-ar placea sa ajunga in finala. Din pacate insa cred ca si-a facut prea multi dusmani pe fata...nu stiu daca o sa reuseasca sa reziste pana la final. Oricum, foarte tare sezonul asta.