Originally Posted by costyn162:
Deci episodul 12 nu mi-a placut desi a avut si partile lui bune. Prima parte m-a enervat din nou Colby la proba pentru imunitate: cum este posibil ca fiind clar in pericol de a fii eliminat sa renunti dupa cateva zeci de minute pentru 2 gogosi;absurd. Insa ce a fost bine este ca Candice a fost eliminata datorita ideii lui Jerri. In a doua parte, imunitatea desigur ca nu mi-a placut pentru ca a castigat Russel. Iar acea minciuna pentru a le desparti pe Parvati si pe Danielle a fost josnica. Faptul ca au eliminat-o pe Danielle m-a scos din sarite. Insa acum incepe un joc nou, pentru ca Parvati a abandonat alianta. Jerri m-a enervat, tot nu pot sa cred cum mai pot avea oamenii astia inceredere in Russel. Sper ca Rupert si Colby sa nu se lase inselati de Russel desi cred ca o vor face. Inchei prin a spune ca ma bucur ca Sandra a gast idolul imunitatii.
|
Pai nu cred ca au incredere in el, dar tu nu ai tine langa tine un jucator in fata caruia nu ai cum sa pierzi in finala? Cu toate declaratiile lui, in stil Ali, e clar ca Russell nu e cel mai bun, pentru ca, precum am zis-o mai sus, scopul jocului e sa castigi, nu sa ii elimini pe ceilalti, din acest punct de vedere Sandra are o strategie mai buna. Mie imi place mult Russell, e un personaj extrem de important pentru entertainment-ul din Survivor, pacat ca nu le are cu jocul social.