Thread: Bancuri
View Single Post
Old 06 May 2010, 11:35   #1082
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Thumbs up Bancul zilei! :P

Toamna, în prima zi de scoala, învatatoarea îi întreaba pe copii unde si cum si-au petrecut vacanta... Costel a fost la mare cu tata, a învatat sa înoate, Monica a fost la munte cu mama si o prietena, au facut excursii. Iar Bula a fost la tara la bunica. Foarte entuziasmat, a început sa povesteasca:
- Bunica are gaini, rate si doua vaci: una rosie si una alba. Si stiti... tovarasa învatatoare... într-o zi a venit taurul de la comuna si a f***t vaca rosie.
- Vai de mine, Bula, cum poti vorbi asa urît, iesi afara si în pauza sa vii la mine în cancelarie.
Foarte suparata, în pauza, învatatoarea îl cearta si-i spune:
- Stiu ca esti un copil emancipat, dar nu se vorbeste asa în fata copiilor. Trebuia sa spui si tu ca i-a facut o surpriza si eu întelegeam.
- Bine, tovarasa învatatoare, îmi pare rau, o sa fiu atent altadata.
În toamna urmatoare, în prima zi de scoala, învatatoarea iarasi întreaba copiii cum si-au petrecut vacanta. Costel, de data asta, a fost la munte, Monica la mare, iar Bula tot la bunica.
- Pe lînga animalele ce le-a avut, bunica are si iepuri acum. Si stiti, tovarasa învatatoare, iarasi a venit taurul de la comuna si a facut o surpriza la vaca rosie... a f***t-o pe vaca alba.

PS: se dedică celor care vor să ne scoată condimentele din limbă.
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif