de regulă una singură. că de aia îi spune "fruntea". funcţie de instalaţia pe care o ai sau de cum te pricepi să menţii temperatura, obţii o cantitate mai mare sau mai mică (oricum e destul de mică faţă de restul ţuicii "normale"). dacă ai grăbit fierberea şi e prea slabă atunci o mai "întorci" odată.
cantităţi? e funcţie de ce cazan are fiecare. oricum doar simpla fermentare a fructelor şi apoi fierberea lor nu îţi asigură obţinerea unui produs de calitate. sunt câteva chestii pe care ( ca şi în bucătărie de altfel, unde gătitul strict după reţetă nu îţi dă siguranţa obţinerii unei mâncări gustoase) trebuie să le stăpâneşti şi nu le poţi învăţa decât din experienţă.
__________________
"Şi voi porni. Simplu. Toţi indienii mor astfel, în hamacurile lor. Se leagănă uşurel. Când totul se sfârşeşte, înseamnă că au plecat spre o altă viaţă, mai frumoasă."
Fernand Fournier-Aubry
23.11.1901 - 20.12.1972
|