Cred totusi ca este un aspect important punerea intr-o lumina deosebita a unor idei si concepte eronate. Nu zicea chiar urat Oscar Wilde, doar ca citatul nu se muleaza ok pe realitate ci doar la un anumit nivel. In acest sens un exemplu bun este acela al avertismentelor cu privire la continut care stabilesc anumite categorii de varste la care vizionarea anumitor filme nu este indicata. Copiii sunt cei mai influentabili si in cazul lor chiar conteaza ce informatii primesc pentru ca le pot lua cu naivitate ca fiind valide. Revenind la un nivel mai inalt, nici eu nu apreciez in multe cazuri filmele care nu au moralitate pentru ca mi se par automat filme proaste. Sunt si cazuri (rare) in care acest gen de idei sunt prezentate artistic ceea ce imi schimba parerea, dar nu si gandirea sau cazuri in care iau acea situatie imorala ca pe un lucru din care am ceva de invatat. Deci se pune clar problema de maturitatea celui care vizioneaza filme in care este promovata imoralitatea, de ceea ce iau ei din acele filme. In acelasi timp si cei care par si se cred influentabili se pot trezi cu anumite idei inserate in subconstient.
Filmele, in aceeasi masura ca si starurile, mass-media etc , sunt datatoare de trenduri si idei

.