View Single Post
Old 04 May 2010, 01:01   #47
Floydman
Guru

Floydman

Originally Posted by rvn:
acum isi dau toti arama pe fata....

hai mai rvn, lasa-ne cu textele astea. ar trebui sa il doara la bashcheti pe jupanu Pit ca i s-a dat ban trei zile. sa fim seriosi nu e ca si cum l-ar fi bagat la carcera. daca chiar il afecteaza chestioara asta, e semn rau pentru el. e nasol sa traiesti in virtual si sa simti diverse dureri pt carcere informatice

dragi moderatori, daca vreti sa ma ajutati sa demonstrez paguba cea de ciuperci, dati-mi si mie un ban de 3 zile. sau daca chiar credeti necesar, si de o luna. ca sa vada lamentatorii ca nu se intampla nimic cu ocazia asta. nu imi creeaza shoc psihic.

PS: il si vad pe cumatrul Pit agatzat de barele virtuale ale paginii cu mesaj de "you have been banned" urland BUT I AM INOCEEENT, INOCEEENT! THE BUTTLER DID IT!!!!!

PS: recunosc ca acum cativa ani exista un forum in care as fi simtit o mica drama daca as fi fost banat. ceea ce evident era gresit. dar sa zicem ca, vorba unei celebre poezii, "eram mult mai prost pe atunci".

Stie cineva despre ce poezie e vorba? Jupanu' sa se abtina, dupa ce ii trece banu' pt ca stiu ca stie...

Last edited by Floydman : 04 May 2010 at 01:12.
Floydman is offline   Reply With Quote sendpm.gif