Thread: Survivor
View Single Post
Old 03 May 2010, 13:33   #211
shadowofnight
Guru

shadowofnight

Originally Posted by costyn162:
Insa ce nu inteleg este de ce Sandra a votat-o totusi pe Amanda.

Deoarece Candice a vrut sa o voteze pe Amanda. Daca Sandra ar fi votat-o pe Parvati ar fi fost 5-5.

Quote:
Russel nu ar putea sa castige niciodata insa asa cum toti se lasa pacaliti de el poate asa o sa il voteze si la final.

Eu am vazut cateva clipuri cu Ponderosa, in care Coach + Courtney + JT + Amanda sustineau sus si tare cat de mult il urasc (Courtney in special) si cum nu ar vota pentru el niciodata. Russell nu le are cu partea sociala a jocului, deci ma indoiesc sa reusasca sa ii convinga la Final TC. Deja sunt 4 voturi impotriva lui. Rupert a spus de nenumarate ori ca Russell "is a piece of garbage". Dupa cum ai spus si tu, probabil o va trada si elimina pe Candice, asa ca ea va fi suparata si nu va vota pentru el. Pana acum sunt 6 voturi imptoriva lui. Sandra cu siguranta nu il va vota, il uraste de moarte; iar daca le tradeaza pe Parvati si/sau Danielle, mai mult ca sigur nici una din ele nu va vota pentru el. Si ne mai raman Jerri si Colby. Habar nu am ce ar face ei, dar chiar daca printr-o MINUNE l-ar vota pe Russell, ar fi doar 2 voturi. Russell nu poate castiga.