Dragomara: tot mai doare?
Pai de aia ti-am dat pe omu de zapada, sa-ntelegi ca acolo te asteapta atat inteligenta cat si umorul si ete asa o sa fii si tu fericita ca in sfarsit nu-o sa mai vorbesti singura. Puteti face un cuplu in adunare extraordinara, ca la tine geru-i toata viata si pe frig nu risti sa ti se-ntample faza aia nasoala cu o sugi pana se topeste. In nameti dara.
Cat despre calificative, stai linistita. Te afli in pozitia privilegiata in care indiferent cu ce arunci dupa altii astea se desfac

in complimente*. Vorbind de chestii paranormale, am fost contactat aseara pe privat de misteriosul ghici_cin3_i (ce subtil), si avea acelasi comportament tipic si policlinic. Erai tu sau una din suratele tale?
ed: dar hai sa nu degeneram topicul asta in care n-ar trebui sa se existe nici o dragomara, asta o fost ultimul meu reply aici, asa ca hai ia aer in piept baga o ultima filozofie din aia furata de prin spitalele de psihiatrie sa le arati la racani ca si tu poate si ca esti de gasca si gata. spor la aberat!