Am vazut episodul deci am revenit cu parerile despre evenimentele din acest episod.
Originally Posted by moltisanti88:
Candice a dezamagit din nou si a aratat de ce nu-si merita locul in acest all stars.
|
Sunt total de acord. Candice cred ca stie foarte bine sa patineze pentru ca a alunecat perfect printre concurenti atat in Cook Island cat si in acest sezon. Si faptul ca s-a lasat pacalita de Russel o pune pe aceeasi linie cu J.T.(eu unul o asez pe o trepta mai jos). Astept sa vina momentul cand Russel o va trada si o va elimina.
Originally Posted by shadowofnight:
La fel si Colby. M-a amuzat cum el incerca sa vizioneze filmul ala in timp ce alea doua se bateau ca proastele pentru indiciu.
|
Colby este absent la joc. Din moment ce era in alianta cu Amanda de ce i-a zis sa-i dea idolul lui Danielle. Eu unul pur si simplu il pastram. E un joc si daca nu ai grija de un lucru atat de imporant o platesti. Deci Colby este al doilea care coboara in topul preferintelor mele.
Ai vazut cat de nesimtit a fost Russell la TC?
"Sandra is just there." Netrebnicul.
|
Inteleg ca fost nenorocit, si-a clasat emmbrii aliantei evident iar pe Sandra a exclus-o. Insa ce nu inteleg este de ce Sandra a votat-o totusi pe Amanda. Insa, cred ca e singura persoana cu care tin in acest sezon.
Ce naiba a patit sezonul asta?
|
Este un sezon cu mult mai multa actiune insa mult mai fals decat celelalte. Jeff face comentarii cat se poate de subiective iar locurile unde pun acei idoli de imunitate sunt pur si simplu absurde. In bolul cu floricele, hai sa fim seriosi...
Originally Posted by moltisanti88:
Faza aia de la TC cu Russell e o alta dovada pentru care nu va castiga. Nu le are cu social skills. Cineva ar trebui sa-l anunte ca scopul jocului e sa castigi, nu sa ii elimini pe restul. El e expert in asta, dar lipseste finalizarea, din cauza asta nu e the best ever.
|
Sunt total de acord. Insa, la cate se intampla in sezonul asta nu m-ar mira mai nimic. Din punctul meu de vedere Russel nu as putea sa castige niciodata insa asa cum toti se lasa pacaliti de el poate asa o sa il voteze si la final.