Thread: Survivor
View Single Post
Old 30 Apr 2010, 19:53   #208
shadowofnight
Guru

shadowofnight

Dar cum sa nu fie tampita?
A dat un Idol unui membru din tribul advers, bazandu-se doar pe presupunerea lui Rupert (care, nu e niciun secret ca nu e cel mai priceput strateg). Si tribul respectiv se numeste THE VILLAINS TRIBE. Chiar daca nu l-a vazut pe Russell in Samoa, nu ar trebui sa stie mai bine? A castigat jocul, totusi. Nu a spus Jeff de nu stiu cate ori ca "The Villans: the most notorious, deceiving, manipulative players ever"...

Si in plus, de ce sa nu astepte pana la The Merge? Chiar daca Russell ar fi fost votat, si-ar fi folosit Idolul dupa ce se reunesc triburile si ar fi votat o Villain girl, si ar fi avut avantaj. Cum sa nu te gandesti la varianta asta cand n-ai nimic de facut toata ziua? Sau daca ai luat in calcul si varianta asta, cum DUMNEZEU ai ales ca prima metoda e mai buna sau mai sigura?

Cred ca e foarte rezonabil sa spunem ca, practic, Amanda a fost votata din vina lui JT (si pentru ca a dat inapoi indiciul, dar asta e alta poveste). Daca un villain ar fi plecat in locul lui JT, sansele ca Amanda sa fi plecat dupa erau muuuuuuuuuuult mai mici, fiindca JT e considerat un jucator mai puternic decat Amanda. Si cred ca e la fel de rezonabil sa spunem ca toti Eroii care vor pleca inaintea unui Villain au iesit din joc din cauza miscarii lui JT. Pana acum, si-a nenorocit jocul sau si pe cel al Amandei. Cati alti jucatori si-au stricat si jocul lor si cel al altora?

Refetor la clipul acela, am vazut unul in care, explicatia Amandei pentru ca a iesit din joc a fost "Candice screwed up everything", sau ceva de genul.