View Single Post
Old 30 Apr 2010, 14:35   #211
Ipu
Discipolul Diavolului
 
Ipu
 
Join Date: May 2009
Posts: 1,980
Dragi forumiști, iată că, mai înainte chiar de a-l re-primi în mijlocul nostru pe colegul RomaniaMare, ne vedem siliți, prin efectul încă unei decizii nedrepte și de neînțeles a moderatorilor forumului nostru, să ne lipsim pentru 72 de ore și de prezența celui care era sufletul acestei comunități, cheltuindu-și cu generozitate energia și timpul pentru a-i îndruma și a-i ajuta pe mai tinerii săi colegi, critic cinstit cu el însuși, moderator indulgent și coleg îndatoritor.

Dar dincolo de aceste constatări de ordin general, dați-mi voie să vă semnalez, pe puncte, următoarele aspecte, relevante în cazul acestei suspendări:
1. Deși atât Pitbull, cât și Șerban au fost implicați în conflictul care a dus la suspendare, disproporția dintre participările celor doi este imensă; cu toate acestea, ambii utilizatori au fost alungați trei zile de pe forum;
2. După avertismentul lui Ștefan, Șerban a mai postat un mesaj agresiv în cadrul rubricii "Cel mai anti-românesc film..."; prin contrast, Pitbull a postat numai două mesaje, ambele eminamente pozitive, în care el aproba decizia lui Ștefan, cerând chiar punerea ei în aplicare;
3. Argumentul avansat de Ștefan în ultimul său mesaj, cu privire la aducerea în discuție a numelui criticei de film Magda Mihăilescu este eronat, în sensul că este inversat; astfel, ȘERBAN este cel care a pomenit-o pe venerabilă, iar nu Pitbull! Mihnea s-a rezumat la inițialele "M.M." și în plus a făcut-o într-un mesaj cu conținut generic, fără niciun fel de nume sau date concrete.
4. Chiar și în condițiile arătate mai sus, referirile s-au facut ÎNAINTE de avertisment.


Ipu este solidar cu suferința pe care ingratitudinea voastră i-o provoacă lui Pitbull și
se auto-suspendă în semn de protest până în momentul când prietenul nostru va avea iarăși dreptul de a posta mesaje pe acest forum!
__________________
„Iubirea" e un cuvânt şi-atât. Există şi cuvinte care nu au un sens anume, ci reprezintă numai o alăturare de sunete.
Ipu is offline   Reply With Quote sendpm.gif