Thread: Survivor
View Single Post
Old 29 Apr 2010, 16:39   #194
shadowofnight
Guru

shadowofnight

Originally Posted by ricutza:
Parvarti a fost geniala in episodul 10. Asa se joaca idolii frate.

Eu am o alta idee. Desigur ca privirea si 'Damn it'-ul lui JT cand a vazut al doilea Idol au fost sublime, dar nu cred ca acea miscare a fost cea mai inteligenta.

Sa ne amintim de episodul in care a fost votata Cirie (). Dupa ce Eroii s-au intors de la IC, a fost un cadru in care Cirie si Candice discutau despre strategia lor. Urmau sa voteze 3 pentru Tom si 3 pentru Colby. In eventualitatea in care unul din ei ar fi folosit Idolul, celalalt ar fi plecat acasa. Daca nu l-ar fi folosit nimeni, ar fi votat din nou. De data asta ar fi votat 4 pentru Tom si 2 pentru Colby, in eventualitatea in care unul din ei ar fi folosit Idolul. Cred ca e safe sa presupunem ca Idolii se pot folosi si in runda a doua de vot.

Asa ca o miscare cu adevarat geniala ar fi fost sa nu se apuce ea sa imparta Idolii in stanga si in dreapta, ci sa astepte sa vada cine cum voteaza. Ar fi vazut ca vor fi 5 voturi pentru Jerii si 5 pentru JT. Apoi, dupa ce ar fi votat din nou toti, mai putin Jerri si JT i-ar fi dat 1 idol lui Jerri si JT ar fi plecat cu siguranta acasa (chiar daca ar fi votat-o toti Villain-si pe Jerri, ea l-ar fi votat pe JT stiind ca toate voturile pentru Jerri ar fi fost anulate. Ar fi fost foarte fain ca JT sa fie trimis acasa cu 1 vot). Si nimeni in afara de Danielle nu ar mai fi stiut de al doilea Idol.