Originally Posted by costyn162:
Episodul 10 mi-a dovedit inca o data ca J.T este cel mai slab concurent din istoria Survivor. Este imposibil sa nu fii auzit de Russel din Samoa. Si chiar daca nu ar fi stiut este imposibil ca intr-un joc ca Survivor sa oferi pe degeaba un idol al imunitatii care te poate duce la castigarea concursului daca stii cum sal folosesti.
Nu stiu de ce, dar am impresia ca Parvati se va alia cu Amanda, si daca o iau si pe Danielle si Candice poate mai fac o alianta a fetelor. Insa imi pastrez afirmatia si dorinta: vreau sa il vad pe Russel eliminat.
|
Parvarti a fost geniala in episodul 10. Asa se joaca idolii frate.
Mi-a parut insa un pic rau de Heroes pentru ca totusi in episodul asta au avut o strategie interesanta (poate mai putin Candice care nu cred ca era cazul sa renunte asa de usor la imunitate). Dar probabil ca asa a fost mai bine ca altfel nu si-ar fi dat seama de Parvarti.
Nu prea mai cred ca Amanda se va alia cu Parvarti, pentru ca ea nu o sa mai aibe incredere in Amanda. A si zis... Si sincer dupa ce Danielle a usor santajat-o cu imunitatea, ma gandesc ca Parvarti o sa ramana cea mai apropiata de Russell.