Originally Posted by costyn162:
Stephenie a fost o jucatoare puternica din punctul meu de vedere. In H vs. V a iesit prea devreme din cauza lui James pe care nu l-am suferit niciodata. Amanda a jucat bine din moment ce a ajuns de 2 ori in finala si este si favorita mea in acest sezon. Iar despre Tom, respectele mele. A castigat jocul, fiind un adevarat hero, dupa parerea mea. Si te-as ruga sa imi spui cine a fost persoana cu care s-a aliat Tom care a fost mai "marlan" ca el si care l-a ajutat sa treaca drept un bun strateg. Ca Ian nu cred....Ian a fost un jucator bun, tot un hero iar daca nu ii ceda ultima imunitate lui Katee avea sanse impotriva lui Tom in finala.
|
Pai fix Ian, a fost mai "marlan" decat Tom. Ca de-asta a si ajuns sa-i cedeze locul lui lui Katee. S-a simtit cu constiinta mult prea incarcata. Mie mi-a placut de el. In general la Survivor e cam greu sa joci si sa ramai cinstit si corect. Iar eu apreciez mai mult jucatorii care joaca bine strategic, si nu neaparat pe cei care castiga banii ramanand prieteni cu toti.