View Single Post
Old 29 Apr 2010, 11:33   #177
Ipu
Discipolul Diavolului

Ipu

Pentru Pitbull: Am corectat.

Pentru Windom: Gloria m-a întrebat același lucru la #171 și eu i-am răspuns la #177. Adaug faptul că, spre deosebire de tine și de colega noastră, numele meu de utilizator și avatarul, semnătura, viitorul rang personalizat, pe care l-am anunțat deja dinante de a atinge numărul de 500 de postări („Discipolul Diavolului”), conturează toate o paradigmă eroică și predispun la tulburări de personalitate. Utilizarea persoanei a treia în locul primei persoane se justifică așadar și dintr-o nevoie de igienă psihică, pe lângă scopul principal, acela de a-i face pe forumiști să îi ia separat în serios și pe avatar (surogat), prin intermediul căruia utilizatorul plonjează de la câteva mii de kilometri distanță în hiperspațiul dialogului forumistic, dar și pe utilizatorul real care nu e nici Okada Izo al lui Miike Takashi, nici Dick Dudgeon al lui G.B. Shaw, și cu atât mai puțin Toader Ipu al lui Titus Popovici, ci un om normal, care își toarnă vin în pahar, răsfoiește o carte sau privește automobilele de afară prin fereastră în vreme ce Ipu aleargă cu sabia scoasă printre rubricile forumului.