Am corectat. Asta era problema, că scrisesem fiii cu doi „i”! Cât de neserios (ca să fiu politicos) trebuie să fii ca să te legi de asemenea fleacuri! Asta kre se prosteshte k un analfabet pe forumuri ishi permite sa ii ia complici pe mes collègues les forumistes shi sa ma ironizeze for a typin' erra?!
N-am ce dialog să port cu dilemache ăsta. Am produs mai sus un exemplu și oricine caută în forum după numele acestui utilizator și niște cuvinte-cheie pe care nu e nevoie să vi le spună Ipu, pentru că sunt la mintea cocoșului, poate găsi în mesajele postate de-a lungul timpului de cel care-i amenința deunăzi cu infinită lipsă de bună-cuviință cu „acțiuni legale” pe colegii noștri moderatori numeroase afirmații pe care până și un student în primul an la drept le poate încadra cu ușurință la Art. 317 din Codul penal.
Deși o socotește perfect justificabilă, Ipu nu va cere niciodată suspendarea acestui agent provocator, pentru că individul e mult mai vechi aici decât modestul semnatar al acestor rânduri, dar se raliază, încă o dată poziției lui Pitbull, polemistul (cu opinii de multe ori diferite de ale lui Ipu, dar mai tot timpul) cordial al acestui sait, și vă solicită repunerea în drepturi a colegului nostru RomaniaMare.
Last edited by Ipu : 29 Apr 2010 at 10:59.
|