Mie mi-e teama de el, avand in vedere ca primul album a fost perfect, asta nu poate fi decat o reciclare (reusita) sau ceva cu totul slab, alte soarte nu prea ii vad. O sa mai evolueze si MGMT, dar raman de parere ca odata ce you peaked early as an artist, nu prea poti sa ai o evolutie fireasca, asa ca ma cam indoiesc ca la 30 si ceva cand vor fi departe de zbuciumul tineretii vor face o muzica mai buna ca la 20.

Tot mai bine e cand esti freshly unkown si apari din neant, fara sa fi avut cineva asteptari de la tine.
edit: m-am pus sa-l ascult intre timp si sunt pe la jumate. Better than imagined, nu e reciclare a primului album, dar pare o amestecatura de Beck cu The Flaming Lips. Sa inteleg ca sunt in cautarea unei identitati artistice, dar nu cred ca asta imi doream sa aud de la ei acum.
edit2: Audiat de doua ori, nu este rau, dar e forgettable, nu are sclipirea primului si pare per total confuz. Se simte ca au vrut ceva care sa-i indeparteze de Oracular Spectacular, dar nu dau senzatia ca au stiut exact ce au vrut