Thread: Survivor
View Single Post
Old 23 Apr 2010, 18:30   #184
costyn162
Veteran

costyn162

Originally Posted by Ricutza:
Stephanie a fost super bitchy in al doilea sezon in care a participat, motiv pentru care a si pierdut de altfel. Intr-adevar Tom a fost un strateg bun si si Amanda a avut momentele ei (desi Amanada a avut si noroc sa fie langa jucatori puternici...nu zic ca a fost purtata in spate, ca nu e clar tipul asta dar nici n-a facut ea toate marlaniile). Si de fapt cam aasta s-a intamplat si cu Tom. Cand ai pe altcineva cu care esti aliat dar care e un pic mai marlan ca tine, tu treci drept bun strateg iar el devine "villian".

Stephenie a fost o jucatoare puternica din punctul meu de vedere. In H vs. V a iesit prea devreme din cauza lui James pe care nu l-am suferit niciodata. Amanda a jucat bine din moment ce a ajuns de 2 ori in finala si este si favorita mea in acest sezon. Iar despre Tom, respectele mele. A castigat jocul, fiind un adevarat hero, dupa parerea mea. Si te-as ruga sa imi spui cine a fost persoana cu care s-a aliat Tom care a fost mai "marlan" ca el si care l-a ajutat sa treaca drept un bun strateg. Ca Ian nu cred....Ian a fost un jucator bun, tot un hero iar daca nu ii ceda ultima imunitate lui Katee avea sanse impotriva lui Tom in finala.
costyn162 is offline   Reply With Quote sendpm.gif