Sincer eu nu știu ce așteptau unii. Chiar dacă te duci cu anumite așteptări la film, filmul arată chiar din scena de la început ce vrea să fie. Amuzant, dar în același timp extrem, te face să fii stupefiat de cât de departe s-au dus cu violența.
Și așa a fost tot filmul, au creat ceva ce nu prea vezi, au depășit limitele, e cinic, e profan, e extrem de violent, multe dintre acestea datorate unei fete de 11 ani, dar vă întreb la ce film credeați că vă duceți? Un lucru bun e că filmul a fost independent, nu s-au gândit cum să fie plăcut de public, ci s-au dus și au creat filmul pe care l-au dorit.
Înțeleg că scenariul n-a fost chiar așa reușit, dar situațiile în care erau puse personajele crează sunt destul de absurde și amuzante ceea ce compensează scenariul nu așa de bun.
Cel mai bun lucru din film a fost Perechea Daddy-Hit Girl, de-a dreptul splendidă, toate secvențele cu ei au fost fantastice, începând cu prima scenă în care apar. Superbă scena, și aici ni se arată de la început ce tip de relație avem. Ăsta e Cage pe care-l știam, pe care vreau să-l văd, iar fata Chloe Moretz nu mă face decât să aștept s-o văd în remake-ul de la Låt den rätte komma in (Legături de sânge). Și, de ce nu, mai vreau un film cu perechea Cage-Moretz.
Filmul are și o energie debordantă, are ritm, e original, e extrem, e foarte amuzant, muzica e foarte bine aleasă, performanțele actorilor foarte bune. E entertaining de la un capăt la celălalt. Ce mai iubesc acest film.
|