View Single Post
Old 20 Apr 2010, 21:21   #558
vave
cu v mic

vave

Scuze că nu am răspuns mai devreme, am uitat.

Originally Posted by miercuri:
Nu a renuntat deloc repede (nu e ca putoarea de Kimi). A concurat 11 ani, s-a retras la 33 (parca) avand in spate doua titluri de campion mondial si unul din vicecampion.
Da, a ştiu să se retragă în glorie... deşi nu mi-e prea clar care glorie.

Si a fost cel mai mare rival al lui Schumacher, lucru pe care Schumi insusi l-a declarat. A avut nenumarate oferte sa se intoarca in F1, dar e un om care stie ce e masura, nu ca altii. (Eu am prezis ca intoarcerea lui Schumi in F1 e o idee proasta inca dinainte sa inceapa sezonul, daca ar avea un pic de bun simt, i-ar face loc lui Heidfeld sa revina in circuit, in loc sa arda benzina degeaba.)
Spui că a fost cel mai mare rival al lui Schumi de parca ai fi de acord că Schumi is the best. Păi din câte ştiu Hachiţă concurează în alt sport cu maşini [dar nu îi ştiu numele] şi nici acolo nu o duce prea bine. Cât despre curajul sau prostia lui Schumacher de a se întoarce... a riscat enorm. Dacă nu revenea, rămânea acea "legendă" de ţinut minte, aşa şi-a pus reputaţia în joc dezamăgind. Cum spuneam exact ca Lance.

Si a plans pentru ca he's human and emotional si spre deosebire de multi piloti din ziua de azi, he really knew what a team meant. So Mika =
Îmi amintesc că parca s-a întmplat de câteva ori să se ciocnească de Coulthard, colegul lui. Asta ca să îi scuz pe Alonso şi pe Massa... că se practica de mai demult.

Mai imi aduc aminte si faza cand Schumi a plans cand a egalat numarul de victorii al lui Senna si Hakkinen le-a zis reporterilor sa nu-l mai sacaie and that was again, pure class.
Îi venea şi lui să plângă de bucuria lui Schumi. De ce nu a putut continua el interviul, ci a pasat întrebările către Ralph? Se spune că cei din nord au sângele mai rece [deşi eu nu am întâlnit astfel de nordici ], el nu seamănă. Plus că nu-i tot una să plângi de bucurie şi de necaz.

We shall see, we shall, spre deosebire de marea majoritate a globului, I still remember anii in care Button nu facea mai nimic. Si sunt destul de convinsa, ca daca Button nu are o super masina, nu prea il tin fraiele. Incerc sa-mi inchipui cum s-ar fi descurcat pe McLarenul de anul trecut, care mergea ca o cizma.
Nu mă refeream că Button ar fi mai bun decât Hamilton, ci doar că Hamilton nu îşi merită titlul. A cam dat-o cu bâta în baltă de prea multe ori.
Cât despre Button, mi-l amintesc şi eu de pe vremea când era un nimeni, dar e mai bine să ai o evoluţie decât o involuţie [vezi Raikkonen, vezi Coulthard şi mai sunt ei... îi cunoşti].

Iar în final, am uitat să zic de singurul motiv pentru care aş reîncepe să ţin cu Ferrari... măcar aşa un pic:
http://uk.eurosport.yahoo.com/200420...valentino.html