Originally Posted by ricutza:
Erik se presupune ca analizeaza miscari. Deci hai sa nu-l tratam ca pe tanarul inocent.
|
Erik a fost pacalit sa cedeze Colierul de catre Natalie, tot un fan - deci nu ar fi avut cum sa ii analizeze jocul. Pe durata celor 33 de zile (sau cate or fi fost) petrecute de el in joc, nu cred ca a dat dovada de abilitati de strateg.
Originally Posted by ricutza:
Pe de alta parte JT e foarte ;posibil sa nu fi vazut toate sezoanele. Plus ca JT in sezonul lui a fost intr-adevar "a hero" ceea ce inseamna ca a lasat pe altcineva sa faca strategiile si marlaniile.
|
Tocantins nu mi s-a parut un sezon interesant si captivant, drept pentru care am urmarit sezonului cu un interes mediu pana in momentul in care a fost votata Sierra. Dupa acel episod am mai vazut doar probele de Imunitate, Survivor Auction (una din RC-urile preferate

) si TC-urile. Cu toate astea, nu inteleg nici in ziua de azi de ce e JT atat de bine cotat - mie mi-a lasat impresia unui jucator mediocru care a intrat in alianta potrivita la momentul potrivit si a jucat un joc social rezonabil. Totusi, a castiat jocul si motto-ul jocului e 'Outwit, outplay, outlast'. Ma gandesc ca ar fi trebuit sa isi dea seama ca e o miscare cretina sa dea un Idol unui Villain.
Cat despre faptul ca e un erou pentru ca a lasat pe altcineva sa faca strategiile....urmand logica asta, Cirie ar fi trebuit sa fie in tribul Villains-ilor. De asemenea, Tom a fost un strateg bun si toata lumea il considera -nu fara motiv- un Hero. Oricum, logica lor pentru alegerea Heroes-ilor si Villains-ilor e foarte.....interesanta...

.