S-au zgârcit exact unde nu trebuia, adică, la casting. Dacă ar fi să aleg un singur cuvânt ptr. a descrie filmul "2012", aş spune direct: FALS (neverosimil). Cât noroc să ai ca să scapi nevătămat prin atâtea încercări ?! Doar la Hollywood se poate. Este prea lung filmul la ce scenariu prost gândit şi la rolurile alea ale actorilor jucate cum nu se poate mai jalnic. Chiar nu mă convinge filmul ăsta. Admir nişte efecte speciale fenomenale, şi văd nişte papiţoi cum stau cu mâinile-n şold ca la circ chipurile şocaţi de cele văzute. Păi să văd un megavulcan d'ăla explodând în faţa mea, aş urina pe mine, cred, să nu mai spun de copii ăia care ar fi luat-o razna de frică.
Scenariu = 2
Prestaţia actorilor = 1-
Efecte speciale = 10+
Film = DEZASTRU.
Nu l-am văzut decât de 2x, şi nu-mi mai trebuie, că mă enervează gândindu-mă că nişte minţi atât de creative, au avut proasta inspiraţie să aprobe un aşa prost scenariu, şi să aleagă asemenea actori de mâna a 2a.
Dacă producţia filmului a costat într-adevăr 200 mil. dolari, atunci 0,00001 % sau cheltuit pe salariile actorilor şi scenariu.