Originally Posted by vave:
Atunci de ce a renunţat atât de repede? Câte campionate are câştigate? Şi mai ales... îţi aminteşti când în ultimul an în care a rulat in F1, după un abandon... a plâns?
|
Nu a renuntat deloc repede (nu e ca putoarea de Kimi). A concurat 11 ani, s-a retras la 33 (parca) avand in spate doua titluri de campion mondial si unul din vicecampion. Si a fost cel mai mare rival al lui Schumacher, lucru pe care Schumi insusi l-a declarat. A avut nenumarate oferte sa se intoarca in F1, dar e un om care stie ce e masura, nu ca altii.

(Eu am prezis ca intoarcerea lui Schumi in F1 e o idee proasta inca dinainte sa inceapa sezonul, daca ar avea un pic de bun simt, i-ar face loc lui Heidfeld sa revina in circuit, in loc sa arda benzina degeaba.) Si a plans pentru ca he's human and emotional si spre deosebire de multi piloti din ziua de azi, he really knew what a team meant. So Mika =

Mai imi aduc aminte si faza cand Schumi a plans cand a egalat numarul de victorii al lui Senna si Hakkinen le-a zis reporterilor sa nu-l mai sacaie and that was again, pure class.

E si pe youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=EOQjYCwgLdE
Quote:
Nu e Hamilton atât de bun..
|
We shall see, we shall, spre deosebire de marea majoritate a globului, I still remember anii in care Button nu facea mai nimic.

Si sunt destul de convinsa, ca daca Button nu are o super masina, nu prea il tin fraiele. Incerc sa-mi inchipui cum s-ar fi descurcat pe McLarenul de anul trecut, care mergea ca o cizma.