Desi nu-mi place sa o recunosc, mi-a placut episodul asta.

Desigur ca au fost unele faze care m-au adus la exasperare, dar chiar mi-a placut ca au aratat-o pe Sandra mai mult, finally. Mi-a placut si Jerri vs. Colby, la Reward Challenge

. 'Just one more minute, Jeff'

.
Pana si Parvati a fost mai putin enervanta de obicei. Si trebuie sa ii acord credit pentru ca nu i-a spus lui Russell de idol. Dar asta nu inseamna ca imi place de ea

. Ati vazut la Tribal Council cum a inchis-o Sandra pe Danielle?

JT mi s-a parut de-a dreptul penibil cu scrisoarea aia

. Mi-a adus aminte de cand eram copil mic si ma jucam de-a spionii si trimiteam mesaje scrise cu suc de lamaie sau ce o fi fost

.
A, ce m-a deranjat cel mai tare: "Celebrarea" faptului ca Amanda (si Parvati la Tribal Council) a ajuns la 100 de zile de joc. Uau...chiar era necesar? Imi imaginez ca e un sentiment foarte placut daca esti fan Amanda sau Parvati, dar cand favoritii tai nici macar nu mai sunt in joc si pe deasupra nici nu le suporti pe cele 2...
ricutza, imi pare rau, dar eu nu pot in niciun caz considera acea 'miscare' strategica. Si faptul ca a fost ok in competitii nu ma ajuta sa-mi schimb parerea despre ea. Sorry

.
Vreau sa va intreb care e, pentru voi, topul celor mai proaste miscari facute vreodata in Survivor, si daca ceea ce a facut JT poate iesi pe primul loc. Topul meu arata cam asa:
1.
JT dandu-i unui
VILLAIN un HII, avand ca baza doar deductia stupida a lui Rupert, cum ca ar fi o all-girls alliance in acel trib. Consider ca oricine renunta la un HII pentru oricine altcineva decat aliatii sai e putin...

2.
Erik(Micronesia) renuntand la Immunity Necklace. Pana de curand asta era pe locul 1, dar JT l-a detronat.
3.
Ultimii 4 ramasi in Marquesas, care, in incapatanarea lor nu s-au putut hotari pe cine sa voteze, astfel incat au fost nevoiti sa aleaga pietre. Esti printre ultimii 4 oameni ramasi in joc, pentru numele lui Dumnezeu, da-l naibii pe aliatul tau ca tot ce mai trebuie sa faci dupa pentru a ajunge in fata juriului e sa castigi o nenorocita de proba.
"Tomorrow we make our apologies, tonight we make our move."
4.
Ian(Palau) lasandu-l pe Tom sa castige Final Immunity Challenge
cu conditia sa o ia pe Katie la Final TC.
5. Cred ca trebuie sa fie
James, in China, votat cu 2 Idoli in buzunar si 3 sau 4 TC-uri la care le putea juca.