oare doar mie mi se pare ca Gerard Butler striga pe parcursul intregului film ,,priviti-ma cat sunt de tare si ce replici memorabile am,,?

offf,mare dezamagire si cu filmul asta.cel mai rau m-a deranjat modul in care mi se aruncau informatiile in film:vezi ca esti paralizat cu nush ce otrava de la nush ce peste care are nush ce efect...,te injectez cu adrenalina.nu stii dc?stai ca-ti spun acum..

.mai apare si spionul X care tine sa ma informeze cu ce super criminal, super inteligent si super pregatit am de-a face etc etc etc etc etc ....Da,detalii pe care trebuie sa le cunosc,dar as dori sa mi se aduca la cunostinta intr-un mod mai subtil

Nu as fi vrut sa vad nici de atatea ori cutitul(ar fi fost mai interesant daca nu-l vedeam deloc) in secventa in care justitiarul nostru isi omoara colegul de celula,nici un depozit parasit langa o inchisoare care se respecta,nici fetele fiecarei persoane,in detaliu,care asteapta sa se faca ora 6...Tot n-am inteles de ce au stat gramada, in puscarie,oamenii din sistem si cand s-a facut 6 au rasuflat usurati.nu spusese nimieni ca la 6 fix cade cerul pe ei,spusese doar ca dupa ora 6 trebuie sa se astepte la lucruri nasoale

.eh...este destul de greu sa mai gasesti filme in care sa nu ai senzatia ca esti luat drept copil.Cred ca filmul asta poate fi desfiintat cadru cu cadru,doar ideea filmului pare ceva mai interesanta