Thread: Survivor
View Single Post
Old 15 Apr 2010, 21:58   #154
moltisanti88
Guru

moltisanti88

Originally Posted by costyn162:
Apropo, o intrebare pentru voi, fanii Survivor. Nu vi se pare ca primele sezoane Survivor erau putin mai reale decat ultimele in special sezonul 20? Adica inteleg ca este mai multa actiune si atrage mai multi telespectatori dar se intampla mult prea multe coincidente. Credeti ca dat fiind faptul ca sunt concurenti care au mai participat este regizat un pic mai mult?
Eu sunt de parere ca dupa primele 10 sezoane Survivor devine din ce in ce mai artificial. Sunt aproape sigur ca e regizat. Nu in totalitate, dar cat sa fie inca interesant pentru omul de rand. Producatorii si-au invatat lectia si nu vor mai permite niciodata sa avem un alt Survivor 5 (considerat un sezon slab pentru ca a fost plictisitor si previzibil), ceea ce e un lucru bun sau rau, depinde din ce unghi il privesti.

Eu faceam o comparatie intre Survivor si wrestling. E regizat, si stiu asta, dar il urmaresc pentru entertainment si pentru faptul ca s-ar putea ca producatorii sa aduca jucatori noi si personalitati interesante precum Russell, dar in acelasi timp apar si umpluturi si wannabe actors and models care sunt niste legume. In orice caz, Survivor are de tot pentru toti si va fi on-air mult timp de acum inainte.

Survivor 22, un alt All Stars?! Pare plauzibil, dar eu astept un sezon cu oameni noi.
moltisanti88 is offline   Reply With Quote sendpm.gif