View Single Post
Old 15 Apr 2010, 20:50   #126
civica65
Senior

civica65

Eu când vreau să fur, fur!

(Jurnalul Naţional)

Papan Chilibar, fostul deţinut, devenit actor peste noapte, a fost reţinut pentru furt din apartamente. Este vorba despre Papan Chilibar, unul dintre protagoniştii filmului "Eu când vreau să fluier, fluier", premiat cu Ursul de Argint la Festivalul de la Berlin.

Bărbatul a fost reţinut alături de alte trei persoane, pe motiv că în cursul lunii ianuarie ar fi sustras bani din mai multe apartamente. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, patru persoane, cu vârste cuprinse între 16 şi 23 de ani, au fost reţinute în acest caz. Poliţiştii se află acum pe urmele unui al cincilea suspect. Bărbaţii reţinuţi sunt suspectaţi că au spart mai multe apartamente în care intrau prin escaladare. Prejudiciul creat se ridică la peste 80.000 de lei.

Comisarul Christian Ciocan a confirmat faptul că unul dintre cei patru reţinuţi în cursul lunii ianuarie este Papan Chilibar. Acesta va sta în arest preventiv pentru 24 de ore.

Regizorul Florin Şerban a folosit în distribuţia filmului "Eu când vreau să fluier, fluier" 14 deţinuţi minori şi tineri. Printre aceştia şi Papan Chilibar, care a jucat rolul celui mai bun prieten al personajului principal. El a fost recent eliberat din închisoare şi a însoţit echipa la Festivalul de Film de la Berlin.
civica65 is offline   Reply With Quote sendpm.gif