Thread: Survivor
View Single Post
Old 15 Apr 2010, 20:22   #151
shadowofnight
Guru

shadowofnight

Originally Posted by costyn162:
Nu vi se pare ca primele sezoane Survivor erau putin mai reale decat ultimele?

Intrebarea asta e pentru molti.

Dar ma bag si eu si spun ca sunt de acord cu tine. Cel mai mult ma deranjeaza unele unghiuri din care filmeaza si unele din metodele de filmare, cateodata am impresia ca ma uit la ceva serial tv si nu un reality show. Hmm....dupa un anumit episod din acest sezon, nu mai agreez deloc nici Hidden Immunity Idols.

Apropo, nu stiti cam cati cameramani sunt in fiecare trib?

Inca ceva...mi-a ajuns un zvon foarte interesant la ureche. Se pare ca producatorii se gandesc la un alt all-stars season, pentru sezonul 22. Stiu ca nu pare foarte credibil deoarece nu s-a terminat nici macar sezonul 20, dar am citit despre asta in cel putin 2 locuri diferite...Se pare ca va fi ceva de genul 'Second Chances' si va aduce doar jucatori care au fost votati foarte devreme (cum ar fi Marissa in Samoa sau Tina in Exile Island). O alta varianta ar fi sa aduca 10 oameni votati devreme si 10 oameni care au ajuns pana aproape de finalul jocului, desi prima mi se pare mai verosimila. Voi ce credeti?