View Single Post
Old 15 Apr 2010, 09:35   #56
Floydman
Guru

Floydman

Am vazut Psycho...acolo totul mi se pare bine inchegat la nivel cauzal...nu am simtit nici o fractura. Iar suspansul intr-adevar e greu...te sperie...la Pasarile, nu m-am speriat dimpotriva, atacurile pasarilor mi se pareau relativ comice, mai ales din cauza mimicilor "de groaza" destul de false ale actritei principale...

nici nu mi-am pus problema ca fractura cauzala nu ar fi fost deliberata. am spus ca nu prea e inghitzibila, cel putin pt mine. nu mi-a placut, si gata.

ca un comment separat, filmul mai are si alte lucruri care nu sunt cauzale. e clar ca regizorul a urmarit sa sperie fara sa puna pret pe altceva. de aici si o gluma din timpul filmarilor (citita pe trivia la imdb) dupa cum stiti, chiar si pct culminant al filmului apare "out of the blue". tipesa se duce la mansarda fara un scop logic ci doar ca sa vedem noi cum o ciugulesc vietatile inebunite. la filmarea scenei, actrita principala il intreaba pe regizor "Why would I do that?" adica de ce sa urce scarile sa o ciuguleasca alea....la care regizorul raspunde : "Because I tell you to."

Last edited by Floydman : 15 Apr 2010 at 09:44.
Floydman is offline   Reply With Quote sendpm.gif