View Single Post
Old 15 Apr 2010, 00:41   #62
BJBlazkowicz
Junior

BJBlazkowicz

Apropos de ce a spus Pitbull cu confuzia, uel lucrurile nu au fost chiar atat de inocente. Am sa dau cateva scurte exemple din Arad, din ce am vazut. In zona Romanilor, s-a tras asupra populatiei de la etajul 10, unde nu aveau ce sa caute militari -nici un obiectiv de aparat, importanta strategica zero -si din vila unui cunoscut securist. De fapt zona aia era recunoscuta ca zona "favorizata".
Pe centru, la primarie, s-a tras din turnul de vis-a-vis (am furat porumbei din turnul ala in copilarie, he ce vremuri) deasupra capetelor civililor (nu era nimeni inarmat) si nu a fost nimeni ranit. Trasoarele or trecut la 1 m deasupra capetelor civililor si or lovit intr-o poarta inalta de metal. Distanta aproximativa de la care s-a tras cel putin o rafala a fost de aproximativ 45 m* (calculand si inaltimea turnului), imposibil sa nu nimeresti de la distanta aia. Probabil ideea era sa alunge civilii. Dupa aia a urmat confruntarea cu TAB-urile aflate in fata primariei, era IMPOSIBIL sa confuzi blindatele militarilor si militarii.
Debandada creata nu a fost intamplatoare.
A, si inca ceva. Zgomotul de arme automate nu s-a* rezumat la ak-uri, erau niste automate cu cadenta foarte mare, aproape ca uzi-urile.

Last edited by BJBlazkowicz : 15 Apr 2010 at 00:48.
BJBlazkowicz is offline   Reply With Quote sendpm.gif