Originally Posted by Neuptolem:
Ai dreptate ca in trecut nu era totul o imagine. Dar ambalajul era la fel de adorat ca si in prezent, numai ca nu il puteai obtine atat de usor ca azi. sau mai bine zis: nu credeai ca-l poti obtine.
|
Parcă tot nu-mi vine să cred. Îmi place să mă mint că în trecut se trecea mai uşor peste ambalaj. Poate că sunt prea naivă.
Si mai adaug ca barbatii fatali nu sunt considerati fatali de toate femeile (aici poate ma insel) iar cei simpli sunt vazuti fatali de multe alte femei ce nu-i detecteaza atat de bine pe cei fatali (si aici e posibil sa ma insel). [...] Eu nu doream sa lansez o discutie despre seductia pe internet. Ma refeream la cea din real-life.
|
OK. Seducţie în lumea off-line. Câte femei, atâtea gusturi! Posibil să fie considerat
bărbat fatal cel care este plăcut, apreciat sau poate dorit de cât mai multe femei. Dar pentru mine contează şi motivul pentru care ar fi dorit. Prin urmare, din punctul meu de vedere, calitatea numărul unu a unui astfel de bărbat trebuie să fie
eleganţa. Deci seducţie fără eleganţă nu prea merge.
Ai dreptate partial. Nu uita ca exista in continuare: fotografia, telefonul, hotararea ca oamenii sa se cunoasca si in realitate.
|
Dacă vrei să te fereşti de asta, poţi foarte uşor. Este decizia fiecăruia de a-şi face publice informaţiile de acest gen. Oricum poţi să creezi o impresie superbă prin poze uşor modificate, vocea de la telefon, iar atunci când are loc întâlnirea să rămăi cu un gust amar pentru că te loveşti de o altă persoană.
P.S. Ai sărit peste întrebarea mea de mai sus.