Fan survivor categoric. Ma bucur ca am gasit si o discutie pe aceasta tema. Pai vad ca se vorbeste despre ultimul sezon "Heroes vs. Villaines"...Incep prin a spune ca din prima zi am tinut cu tribul "Heroes" doar pentru ca imi plac multe persoane din tribul ala mai putin James( ma bucr ca l-au eliminat) si Candice (pentru ca nu prea se afirma cu nimic si aluneca prin joc foarte bine). Ma bucr ca eroii incep sa castige si daca ati observat raufacatorii au inceput sa piarda dupa eliminarea lui Rob care mi s-a parut cea mai proasta miscare din joc iar pentru 2 zile mi-am jurat ca nu ma mai uit. Pur si simplu fata lui Russel imi produce greata de aceea refuz sa ma uit la sezonul 19-Samoa unde stiu deja ca el va castiga. Sandra & Courtney, tin cu ele deoarece duc numele lui Rob mai departe deoarece au fost in alianta cu el, imi mai plac si de Parvati & Danniele. Ma bucur ca a fost eliminat Coach deoarece a contribuit cel mai mult la eliminarea lui Rob si dupa accea a avut si obrazul sa spuna ca ii pare rau. As vrea sa castige Amanda deoarece joaca bine, e puternica fizic iar premiul ar insemna o consolare pentru ea dat fiind faptul ca a ajuns in finala de 2 ori.
|