View Single Post
Old 11 Apr 2010, 02:50   #40
BLACK-SPIDER
Guru

BLACK-SPIDER

Originally Posted by Neuptolem:
BAU! In primul rand: sa ne cunoastem: Eu sunt Neuptolem. Tu esti Spider. Bine, "incantat". Bye!
''Imi pare bine'' de cunostinta!
Eu sunt mai pragmatic iar in traiul de zi cu zi din Romania, cultura prea multa, e un handicap, iti garantez. Nu te prinzi de asta la inceput, dupa mai multi ani.

E normal ca un om de cultura sa fie considerat ''handicapat'' deoarece el nu poate excela in mai multe domenii in acelasi timp. Daca ai o pasiune , fara sa vrei tot ramai in urma cu ceva, trebuie sa fii constient de asta si sa isi asumi acest risc.
Iar despre situatia din tara, s-a ajuns la conceptia ca daca ai bani si ai relatii "esti smecher", in timp ce un profesor si un intelectual de-abia se descurca de azi pe maine. Insa daca i-ai intreba pe oricare dintre acestia, ce ar face daca ar putea sa dea timpul inapoi, cu siguranta ca ar merge pe acelasi drum. Eu recunosc ca mai am multe de invatat insa mai bine sa fii ''handicapat'' cult decat sa fii smecher si cand deschizi gura sa fii de ''rasul curcilor''
Aia pe care vrei sa-i ai de partea ta, dintr-un anumit interes (ai ceva de castigat de pe urma lor), aia nu te vor accepta asa cum esti
La tine chiar totul este pe interes?
Iar asta cu rele, e naspa. Nimeni nu te va accepta cu rele. Mai devreme sau mai tarziu iti vor spune ce ii deranjeaza: alea rele.
Mai devreme sau mai tarziu, suntem oameni si fiecare trebuie sa facem ''compromisuri'', fiecare trebuie sa lasam de la noi, daca vrem ca lucrurile sa mearga bine.
Eu inchei aici aceasta discutie. Nu sunt chair atat de naiv, doar ca fiecare vedem lucrurile acestea in mod diferit si doar timpul o sa ne arate daca am facut sau nu cele mai bune alegeri.
On topic : Incapatanata !